Despre noi

„AREEJ” înseamnă Aroma „un miros puternic și plăcut”

AREEJ ESTATE a fost înființată în 2016 pentru a dezvolta și a spori producția agricolă în agrobusiness, având drept scop producerea naturală și organică. Tehnicile agricole durabile care nu dăunează mediului sunt cheia principiilor noastre de afaceri.

Credem că aceste eforturi, urmărite cu integritate și pasiune, vor oferi satisfacție amplă atât din punct de vedere uman, cât și din punct de vedere economic, și vom face dreptate pe deplin în numele nostru.


Misiunea noastră

AREEJ ESTATE există pentru a spori productivitatea agricolă a României prin colaborarea cu ambițiosii proprietari și fondatori.

Îmbunătățirea „îmbunătățirii” nu înseamnă numai furnizarea de servicii de capital, de consiliere sau de management, ci de o înțelegere completă și de credință în companie și în oamenii care lucrează.

„România”: după cum atestă mulți dintre clienții noștri, avem o perspectivă globală, deși suntem fără echivoc români. Credem în viitorul sectorului agroindustrial românesc și al eticii celor din industrie.

„Ambițios”: Vrem să lucrăm cu cei puțin ambițioși care urmăresc să schimbe fața întreprinderii agroalimentare românești.

Noi, la AREEJ ESTATE, vom continua să ne îndeplinim misiunile și să fim cei mai de încredere furnizori de servicii ecologice pentru a face lumea noastră să devină mai verde și mai sănătoasă


Valorile noastre

Integritate : Construirea încrederii cu clienții, comunitățile, furnizorii și reciproc, făcând ceea ce este bine

Transparenţă : Asigurarea deschiderii, comunicării și responsabilității în diversele noastre angajări

Serviciu excelent : Construirea unei culturi organizaționale bazate pe excelență în servicii și excelență operațională în gândire și execuție

Responsabilitate socială : Fiind un cetățean bun, dând înapoi comunității și respectând reglementările


Lavandă

În frumoasa noastră fermă de pe Mociu, desfășurăm aceste activități în conformitate cu cele mai înalte standarde de mediu și estetice.

Cultivăm toate florile noastre în câmpurile noastre certificate din punct de vedere organic și extragem uleiurile esențiale din aceste flori în propria noastră distilerie. Din aceste flori și uleiuri esențiale, noi mânământ on-site o gamă largă de terapie botanică, de îngrijire personală, terapeutice.


Cartofi mov

Cartofii noștri sunt bogați în carbohidrați, cu conținut scăzut de grăsimi, bogați în potasiu și conțin o cantitate mică de fier și o cantitate moderată de fibre dietetice, care pot ajuta la reglarea zahărului din sânge și la prevenirea nivelului ridicat de colesterol. De asemenea, au demonstrat proprietăți antiinflamatorii

Spre deosebire de cartofii de culoare albă, cartofii Purple sunt bogați în antioxidanți, antociani. Acest flavonoid se găsește cel mai adesea în produsele din categoria albastru, roșu și purpuriu, cum ar fi fructe de padure și rodii, și sa dovedit a fi un booster al sistemului imunitar și de ajutor în prevenirea anumitor forme de cancer. Valoarea nutritivă a cartofului purpuriu și proprietățile bogate în energie au devenit factori pentru explozia cartofului în popularitate la sfârșitul secolului al XX-lea și la începutul secolului al XXI-lea. Capacitatea sa de a furniza cantități mari de vitamine, proteine ​​și antioxidanți a devenit o măsură de valoare a securității și suveranității alimentare.